Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
himla gammal text. himla närvarande känsla.


underhudsfjäril; sjutton fast tjugotre

vi ligger så nära att din ögonfrans rispar emot min
kind var gång du blinkar dina andetag är tunga och
högljudda eller så lyssnar jag bara extra noga in ut
in ut bröstkorgen upp ner upp ner sedan ögonkontakten
jag ler och du ler din kärlek pumpas ut i mitt
blodomlopp du pulserar där ett tag medan våra munnar
möts dunkar i takt sedan andas du igen med bröstkorgen
upp ner upp ner vi ligger så nära att din ögonfrans
rispar emot min kind hud mot hud med benen
sammanflätade och jag undrar om det inte går att
komma lite närmre




Fri vers av IamCharlie
Läst 290 gånger
Publicerad 2013-10-17 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IamCharlie
IamCharlie