Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oefterfrågad repris av text En röst, ett bröst, ett konungarike, för litet tröst


Någonstans i det stora Brittanien (rep ris)





Tänk, jag tyckte precis
flyga här förbi
att jag såg en gris
tyckte inte ni?


Lodjuret -84



(Fri vers av lodjuret)
(Läst 130 gånger)
(Publicerad 2006-11-19 kl 10:51)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2011-08-04 19:13



Bookmark and Share


  jörgen g
Kul :)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP