Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pridevecka nu




SLUTA förtrycka HBT-personer, ni tragiskt religiösa!

Kom inte med era "heliga skrifter" och slå i huvet på dom som råkar
ha en annan sexuell läggning än er.
När ska ni växa upp, när ska ni lämna eran imbecilla bokstavtrogenhet??
Det är MÄNNISKOR som har skrivit Bibeln, inte Gud!
Eran omogna fanatiska arrogans är utan gränser.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra stampat idag med ! Bort med fanatikerna eller ta på dem
en klänning :)) !
2011-08-04

  poetryGirl
vi i SD har inte det minsta emot homosexuella personer
2011-08-04

  Stjärnöga
Bra rutet! :)

Nej Gud skrev inte
Bibeln..
dessutom är det
ju människor som tolkar
den..
ofullkomlig tolkning
mer eller mindre..
precis som vi är ;-)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP