Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fett tråkigt så skriver bara något.


Jag skriver något för skoj skull.

Till alla världens ledare! sluta upp och bete er som barn. För när ni beter er som barn, så dör barn runt om i världen. Dom soldater ni skickar ut är någons barn, som blir hemskickad till sin mor och far som blev knäckta när deras barn kom tillbaks död. Vem vet soldaten kanske hade ett eget barn som inte får återse sin far? Varför alla barnsliga konflikter som kostar tusentals människor liv? Är det så svårt att komma överens? Måste ni få varandra att tycka lika? Måste alla ha samma religion eller samma åsikt som er? En sak är iallafall säker, ni kommer överens om en sak: ”krig är sista lösningen”.

Istället för att kriga kan ni ju använda hjärnan. För har ni en hjärna så borde ni inse att krig inte är en lösning, har ni en hjärna borde ni kunna tänka ett steg längre för att komma på en bättre lösning än krig. Så sluta upp och bete er som barn och börja tänka klart då inser ni att det går att få fred, fred och trygghet för jordens barn. För det är just våra barn som tar över efter oss och dom lär sig från oss. Som sagt tänk klart så blir allt bra ska ni se!




Fri vers av Erik Gustafsson
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-04 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gustafsson
Erik Gustafsson