Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU KORS II

KORS, DU GÅTFULLT ENKLA

SOM KAN MIG HIMLEN

SKÄNKA


SOM GER MITT

HJÄRTA

RO


I ENKEL

BARNATRO.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld