Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet är nära nu...

Nu ligger du här
helt hjälplös

Dina krafter sinar
du orkar inte
stå emot mer

Saknaden väller över mig
trots att du fortfarande är här

Du får morfin
det tar bort din smärta

Du vaknar till ibland
du tar min hand i din
tittar på mig med trötta ögon
och säger att du älskar mig.




Fri vers av mickech
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-06 01:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gripande kärleksfull text om maktlöshet och sorg.
2011-08-16

  Ninananonia VIP
Åh så starkt...den berör djupt... så smärtsamt att läsa...men ändå otroligt kärleksfullt..
2011-08-14

  Tosca
Fina rader!
2011-08-10

  Maria T
Så vackert
mot slutet
2011-08-10

  Mats Henricson
Gripande och tragiskt ! Starkt !
2011-08-10

    Birgersdotter VIP
känns i hjärtat!
2011-08-08

  Anya VIP
Berörande.
2011-08-06

    ADI Nehlin
vackert och mycket sorgligt...fint skriftat
2011-08-06

    Bodil Sandberg
Starkt mycket starkt..vanmakt
2011-08-06

    AA VIP
Berörande ord.
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech