Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten ekar

Ibland ekar en tomhet
i mitt hjärta
Utanför en gemenskap
Där värmen
istället lämnar mig kall
Orden jag inte
kan forma längre
Den lilla flickan
som inte ville bli stor
Vad är Livets mening
när allt tycks tyna bort

När man inte kan bli
den det var tänkt
man skulle bli...
Får man nöja sig
med att vara
DEN MAN ÄR!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-06 10:38



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så sant. Fin dikt!
2011-08-07

  Michaela Dutius
Stort nog - att vara den man är...
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta