Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det finns människor som tror att djur inte kan tänka, sådär som vi är vana vid själva. Eller att en del inte har någon själ, sådär som vi själva är vana vid att folk, ja och hundar o katter mfl. Så kan man ju ändå ställa vissa krav på dem.


Enligt min ringa åsikt...








...bör strutsen
utöver att gömma huvudet i sanden
aldrig bära Stetson till fest.

Om den bär Stetson till vardags
kan man förlåta den
ety den knappast förstår bättre.






Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 21:13



Bookmark and Share


  Nanna X
och blanka skor
och garbadinkavaj
passar väl inte heller så bra
på en struts
2011-08-08

    Ken Cassel
Hej lodjuret, min älskade vän!
Vet du vad det är för skillnad på en struts?

Jasså inte!

Jo, båda ben är lika långa
Och särskilt det vänstra

Kramar!

Ken
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP