Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duggregn


så mycket sensommar
och kärlek på kroken
vi böjer oss runt
för att nå längre
längre in
för att behålla värmen
även när det blåser lite

vi kan inte riskera
att frysa ihjäl
den här gången
också

jag vill inte sluta andas
samma syre
tappa luften
den här gången
vill jag vakna
på samma sida




Fri vers av milou
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milou
milou