Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lever i tid och rum.


hon andas med andetag fulla av flöde, lust och liv.
Hon vibrerar och skälver, känslor av obeskrivlighet
i det bisarra, i humorn, att inte kunna nå den vackra
balansen, för att minnas det fullkomliga som sker i nuet.
Allt medans du är blind, döv och stum..............






.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-08 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt
2011-09-01

  Ninananonia VIP
Berörande tankar..Vackert skrivna..
2011-08-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
inte mycket att göra åt, bara fortsätta leva:)

bra kontrast
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP