Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Sommargrönska

Mitt tempel som jag längtade ditt altare. När hon gick..kom du äntligen. Din sista nektar gav du iväg. När tiden sedan var min flöt du sakta din mak. Vilandes ömsom i din grönskas heta skugga blott denna gång...oh yes.. blott denna gång.. Försök till att fånga vår vackra tid som aldrig kommer igen. Hon gjorde så gott hon kunde.. Det gick ganska bra..hon står ännu.. medans du faller..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-23 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP