Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig..när du kallar mig..




Gudomlig
Under
Din
Insikt
När
Natten
Analkas




Fri vers av Songbird VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-12 08:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! :)
2011-08-12

    Johnjohn
Härligt underbart!
2011-08-12

  Ninananonia VIP
:) Vackert...
2011-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
som en Gudinna bör du så alltid känna dig, dag som natt, insikt, eller utsikt.

gott e det
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP