Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min falnade Sommargrönska

Mitt tempel som längtade ditt altare.
När jag gick..kom du äntligen hit.
Din sista nektar gav du kanske iväg.
När tiden sedan var min flöt du sakta din mak.
Jag vilade ömsom i din grönskas heta skugga
blott denna gång.. blott denna gång..
Jag försökte fånga vår vackra nu tid som aldrig
kommer igen. Jag gjorde så gott jag kunde..
Det gick ganska bra..jag står ännu..jag ler..
medans...stjärnorna..

du..

faller..

du..

ännu..

där du är.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-30 14:46



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
en vacker och vemodig text. jag tycker orden följer ett flöde som är annorlunda och spännande.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP