Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en förfärligt svår synd

att kväva.. kärleken..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-09 13:32



Bookmark and Share


  TT
...sant...men ibland kämpar den efter luft och vatten och ingen finns där som kan hjälpa...bra skrivet med få ord!!!
2011-08-15

    ej medlem längre
Ett brott, en styggelse

Don't ever do it

*

Kraftfullt fångat i föredömligt få ord
2011-08-14

  Knickedick
mot sig själv
2011-08-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP