Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en dag med vattengympa och känslan att bara vara


Fjällord

Fjällord -
bara vara

Fjällord -
myrens vackra
bär som kallas skogens
guld

Fjällord -
den vackra bäcken
som porlar med sina
underbara toner

Fjällord -
en tänd eld i skymningen
och sånger som anas i
Augustikvällen för tankarna
till Dan Andersson

Fjällord -
trädens skiftningar
i Augusti tid likt en
konstnärs målade tavla

Fjällord -
fäbodvallen och
ljudet av getens pingla
tillsammans med doften av messmör

Fjällord -
jag fyller på en medhavd
burk med nyttig fjälluft
som ger mig ett inre lugn

110809




Fri vers av sajo
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-09 18:58



Bookmark and Share


    AA VIP
Så målande vackert.
2011-08-14

  Maria T
Mycket vackert.
Hjortron och en
porlande fjällbäck
2011-08-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Renlav.

Heter den så för att renar äter av den när det inte finns annat, eller för att den är kitslig och vill ha riktigt ren luft för att växa?
2011-08-09

    ej medlem längre
Underbart detta, finns inget bättre!

"jag fyller på en medhavd
burk med nyttig fjälluft
som ger mig ett inre lugn"
2011-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Dan är aldrig fel.
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo