Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ostron och Champagne så Gudomligt gott!


Pied de chival, dig har jag kvar!



Sprattelvatten, Bubbelsaften,
mynnar ut i de lustfyllda skratten.
Åh, denna underbara njutning
Åh, du kulinariska värld
I salta bad kan du simma
timma efter timma t.o.m år efter år,
det är inte alla som dig kan njuta
utan att behöva ut spruta.
Du är en sådan härlig kall, frisk, härlig piruett i min mun
låter dig absolut vara kvar en stund..när du snurrar runt.
Krökt, platt, skrovlig..så fin..snart du slinker ner..
Tittar pillermariskt på mina vänner...ler...vill ha mer...
Vill ha dig naken som du är
när jag dig njutningsfullt förtär
Blundar någon sekund mm..mm..i min mun..
En innerlig kyss av Havet
Din mjuka runda sälta tar mig bort
Vill, skulle kunna njuta dig var dag,
men ibland tar det ett bra tag
Pied de Chival dig har jag kvar
Kanske vi möts på äldre dar
Ålder gör mig ingenting..
Om inte förr..
Förhoppningsvis precis utanför min dörr!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-14 09:12



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Vilken man faller inte för ett
Ostron där yta möter djup,
s

2012-08-12

    ej medlem längre
Så livsbejakande..som vanligt..oavsett ämne..sensuellt..du kan detta med att vara..sensuell..med ord..och mer.. *ler*
2011-09-01

    ej medlem längre
åh ostron o champagne...ja jag kan bara hålla med dig...ljuvligt gott!
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP