Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma

Jag skäms inte över
att berätta för alla
att jag älskar min mamma
Hon bar mig nio månader
under sitt hjärta
Hon är den jag vänder mig till
i både glädje och sorg
Jag vet inte vad jag ska göra
den dag hon inte finns mer




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 88 gånger
Publicerad 2011-08-10 17:06



Bookmark and Share


  flickan i spann
Fint skrivet om din mamma..
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta