Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte bra på att skriva, men det här är iallafall en dikt. Mer beskrivande beskrivining vet jag inte vad jag ska skriva. Haha.


Någonting och Ingenting

Dina läppar är förseglade
inte ett ljud får komma ut
ingen stavelse får yttras
ingenting
(Men ändå hör jag vinden viska)
Du får inte se
dina ögon är hårt slutna
ingen färg får du se
ingenting
(Men ändå ser tavlans ögon alla färger)
Du kan inte höra
dina öron har kopplat bort omvärlden
ingen melodi når dig
ingenting
(Men ändå hör du mitt svaga rop på hjälp)




Fri vers av hejn
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-01-05 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejn