Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så det är

Fåglar och ljud
talar samma språk
som din existens.
I toner
höga och låga
som beskriver målande
livets musik
Och likt en bergochdalbana
åker och guppar
ditt humör
upp och ner
som leendets alla färger
och blommans alla blad.




Fri vers av hejn
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-02-18 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejn