Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag är faktiskt inte bra på beskrivningar. Så jag tror jag struntar i det framöver.


Likt ett spöke

Som luft
med små tysta steg
vandrade jag runt
helt ljudlöst
jag fanns,
men ändå inte.
Helt bortglömd.




Fri vers av hejn
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-01-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejn