Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mor


Sista vilan

Vila i frid

kära mor

du för alltid

i våra

hjärtan bor




Fri vers av mickech
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-11 04:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Varma tankar om din mor..i dina ord.. fint och berörande
2011-08-14

    ADI Nehlin
fin..avsked är svårt
2011-08-14

    Mejja
Varmaste tanke till dig!
2011-08-13

  Emme VIP
Är så ledsen för din skull vännen,
många kramar till dig..
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech