Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig

Tänk att jag såg dig.. precis där Harginst och Vildkaprifol har sitt hem..i gräns landet.
Där fanns du underbara vackra människa.
En tår glänste i ögonvrån



så vacker




så vacker




viskade jag försiktigt till mig själv.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-17 21:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja där.... är ....din vackra själ... :)
2011-08-17

  Peter Stjerngrim VIP
Skönt att få läsa en tvättäkta romantikers flöden
- bekräftelsen på det finns fler skänker livet lite mer mening ...
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP