Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din boll Min boll fram..ska de iallafall...

Din boll min boll
den ena studsar
den andra hård
den ena stum
den andra mjuk
den ena liten
den andra större
den ena vill tillbaks
den andra vill bort

båda tar vi i
vi vet var vi vill



hamnar vi där..
Tar vi i, tills vi når...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-23 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bollspel som erotisk metafor? Eller övertolkar jag? Härlig text i alla fall
2011-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Lika bra att låta bollen rulla när man väl rullat in den. Den är ju ändå i rullning...
2011-08-24

    Max Poisé
Helt rätt :-)
2011-08-23

  blaite
Precis så är det
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP