Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det är kärleks ljus i rummet

Famlar man i mörker








.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-17 21:19



Bookmark and Share


    Johnjohn
så sant så sant
2011-08-18

    AA VIP
Så kan det vara. Kärnfullt fångat.
2011-08-17

  Peter Stjerngrim VIP
Vem sa att livet skulle vara lätt?
Utifrån mina lite annorlunda referensramar
väcker detta lilla tankeflöde några ord till minnes
skriftade av någon för mig okänd författare ...
- Det är inte så lätt att gå bredvid någon
man älskar som bara tycker om ...
2011-08-17

    ej medlem längre
ja så kan det helt rätt vara....ibland...
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP