Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestelser

Jag litar inte på mig själv
känner att jag
suktas av
förbjuden frukt
som spär på mitt
förakt
för mig själv.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-08-11 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra