Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns livet för mycket.


Låt mig bara


Låt mig bara leva lite
för en minut
en enda sekund
Låt mig bara känna lite
får inte ta slut
bara en liten stund

Låt mig bara få vara
få vara fri
få vara fri i
få vara fri i min
få vara fri i min värld







Fri vers av Ava Rouge
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ava Rouge
Ava Rouge