Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där oinloggade personen har hittat en text av mig från 2006. Jag läste om den och förstod hur rykande färskt dagsaktuellt innehållet där var, internet finns ju kvar fortfarande. ta i trä. Bilden föreställer förstås våra närmaste släktingar delfinerna.


Porrsurfa på fjätet, nu i välkommen repris







Gick in på gooogle
för att hitta nåt att riktigt bita i
valde förstås nätet
som surfyta

skrev in
arboga

förväntade mig nåt saftigt
barnförbjudet
här

'menade du armbågar'
frågar sidan litet flott

hmmm
nakna armbågar
står kanske högt i kurs idag

tja, varför inte
klickade
på det föreslagna ordet
om kom till Norrköping...

kanske snart en lika sexig
metropol som väl nu Arboga
tänkte jag
smekte mina nya jeans

började om
skrev in Arboga
råkade fiddla litet med
tangentbordet
blev armbåga

kom till Norrköping igen
hmmmm
skrev in Arboga på nytt
och hoppsan sa
kom till rätt stad

här är det smörigt värre
medeltidsstaden
hmmm
kanske ett ställe
att hitta ett armborst på
för ett litet skjut

men nä, där var bara
familjeprylar
inga vidare vassa grejor
tillbaka till Norrköping
och vassa armbågar...



Fri vers av lodjuret
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-12-03 kl 01:33




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-12 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP