Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rikligt gammal text som fått en smula sovmorgon och nu känns sådär pigg och redo för en dust med såväl möjliga belackare som vanliga kritisörer* *nyord?


Baklänges?







man borde inte rimma
i tidig midnattstimma
en borde hellre baka
än blott ligga där o vaka




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP