Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKRETS TÄCKE

nu vilar allting under mörkrets täcke

nu andas allting lugn och trosvisshet

men hur det blir när gryning slutligt bräcker

det är en väl förborgad hemlighet

man måste vara där, man måste smaka

som mao tse-tung har sagt om päronet

från framtiden finns ingen väg tillbaka

nu vilar allt jag ännu inte sett

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12-13/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-13 11:43



Bookmark and Share


  beli
Var får du allt ifrån ? IMPONERAD <3
2013-03-01

    ej medlem längre
Kraftfullt!
2013-02-08

  Lindha W Gustavsson
En mycket vacker dikt, som manar till eftertanke. Tack!
2012-09-01

  Lena Dahlström
Nej från framtiden finns ingen väg tillbaka. Jag delar den på facebook :)
2011-12-30

    ej medlem längre
Skönt för dig att du dragit ner och hittat en annan frid.
2011-12-11

  Kristina Hellgren
Ganska bra, faktiskt. Djup.
2011-10-24

  anits VIP
Att vila i Gud och Hans ord
är det bästa man kan göra
2011-08-14

  mare VIP
Vila i Gud är det bästa ;)
2011-08-13

  Elaine.S VIP
Tycker om känslan i din dikt och speciellt då

"från framtiden finns ingen väg tillbaka

nu vilar allt jag ännu inte sett"
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP