Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva tillsammans


Mitt jobbiga liv
är också ditt skitliv får jag höra

Min tid som inte räcker till
är också din brist på tid säger du

Mitt lidande
blir också ditt lidande

Min huvudvärk
är också din huvudvärk

Min oro
blir din oro

men om det är så...

Varför säger du då inget när jag är lycklig

Min lycka borde ju
också vara din lycka




Övriga genrer av Therés
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-01-05 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!