Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I försöken att 'lura systemet' finns det en uppsjö av upplysningar i fackbokhandeln såväl som på internet, om man bara förstår sig på att veta var att leta. Eftersom jag inte har så stor koll själv på detta, hittar jag förstås på att lägga ut här.


Ett försök att lura systemet...







...kan vara att lägga
så många texter i dagboken
som du har lust till per dag.

Sedan i ett obevakat ögonblick
byta från 'dagbok' till exempelvis
'haiku', 'novell', 'brandfackla'
'journalistisk text', 'fri vers' eller 'limerick'.
Välj det som passar.

Du kommer då att kunna 'publicera'
ett otal antal texter
utan att någon kan säga däremot

eftersom de redan ligger
publicerade i dagboken
för vem som helst att läsa
om de blott bemödar sig.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP