Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Honesty is the best! eehh....


Allas vår ärlighet

Såna saker som man vill dela med andra:

Stora?

Små?

Du frågar, jag svarar inte.

Jag frågar, du säger: \" Börja du\"

Jag är glad för din skull, så lätt!

Det du säger, jag kan inte vara säker på någonting...





Fri vers av In Fake
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-05 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

In Fake
In Fake