Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakna dig

Jag vänjer mig aldrig vid att sakna dig
Om du aldrig återvänder
är det så länge
jag aldrig kommer att skratta med hela min själ
Så länge mina händers mjukhet
kommer att sakna mening
Så länge mina ord
kommer att vänta
på dig




Fri vers av Havslugn
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havslugn
Havslugn