Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig.. som behåller drömmen. Till dig..som råder över den andres dröm. Till dig..som tror att drömmen inte finns kvar. Till mig..som drömmer.


Du drömmer så vackert

Ja, varför är det så ofta så att någon älskar någon som älskar någon där de älskar varandra men ändå inte lika mycket eller på olika sätt en den ena en den andra. Vissa har så svårt att bestämma, var de egentligen hör hemma. Vissa får drömstigen vandra, lära sig.. som född.. på nytt att lita på andra Låt aldrig kärleken och drömmen ta slut, gör du slår du knut på ditt hjärta och får en livslång smärta. Du har alltid ett val.. att inte stanna kvar! Du har ett val.. att följa din innersta dröm att fortfarande önska, tro på grönska att vareviga dag få slingra din kropp mot din innerligt älskandes kära veta, tro, drömma, att det finns någon som kommer vara dig på riktigt, kärleksfullt .. äkta..nära. Ge aldrig upp för något mindre än det finaste och vackraste du förtjänar. Ge aldrig upp.. för att.. låt dig bli älskad Ge aldrig upp.. för att.. älska det fina Tro aldrig.. att.. du inte kan älska eller att det inte finns en för dig som vill som du. Om du förlorat den du älskar försök vårda med vackert sinne.. Det är inte alltid rättvist, det gör så ont, känns oerhört tomt men släpp aldrig ditt hjärta Var aldrig rädd för att älska.. och tro...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-08-15 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så vackert...om det vackraste..
2011-08-29

  Ninananonia VIP
så fint :)
2011-08-16

  Delilah Juno VIP
Entusiastiskt om hjärtat och den goda drömmen. Något att tro på.
2011-08-16

  Gunnar Ideström
Visst kan man vara rädd för att älska.
Men det brukar gå över... :-)
2011-08-15

    ej medlem längre
mycket vackert!
2011-08-15

  TT
...en helt underbar text om längtan, drömmar och livets svåra väg...en så bra text som berör just mig djupt in i märgen!!!
2011-08-15

    ej medlem längre
Jättevackert !
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP