Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väninna var på en "fel" Date. Snabbfika?! Med ngn från Match.com Verkar jobbigt de där! Klara färdiga gå..först till mål att.. gå..


Hjärtat är ledig idag, var vänlig återkom imorgon.

Hjärtat har öppet 1 timma, 17-18
Botanisera i hjärtat bäst du vill,
om nu tiden räcker till.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-23 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fruktträdgård är hjärtat skapat att vara. Ett litet Eden.
2011-08-24

  TT
...fydigt träffsäkert och kul...lämnar ett leende kvar...
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP