Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek

Hur kan man bli kär i någon så fort? Det kommer aldrig bli vi igen det vet jag. Det vi hade var då och hur seriöst var det? Det är helt sjukt att just du kunde få mig att känna mig så älskad. Jag har aldrig känt så här förut. När jag är med dig vågar jag vara mig själv. Men det är ingen mening att kämpa för dig eftersom du tycker om nån annan. Det gjorde så ont i mig när du sa att du inte hade tvekat på mig en sekund om det hade varit för några år sedan. Men hur kunde jag veta det? FAN! säger jag bara FAN! Jag vill ju ha dig. Jag vill vara den som får vila i din famn...




Fri vers av drummelsmulan
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drummelsmulan

Senast publicerade
Slutet
Obesvarad kärlek
* Se alla