Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Det finns de som tror...' av TT, inspirerade till denna min kommentar


Kritik på en text (660) - Något litet om hur att betrakta poesi







Som läsare av poesi
är jag tacksam över

att sällan koppla ihop
textjaget med den

som skrev texten
för om så varit

hade ju texten kunnat ses
som en avskrift

ur en personlig dagbok
och så har jag

aldrig kunnat tänka mig
att betrakta poesi.

Ur denna synpunkt
kan jag betrakta innehållet

i texten som något fritt
att tolka och som sådant

även ett stycke skön läsning
att bedriva kvällen med.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-08-15 22:27



Bookmark and Share


  Nanna X
jaså du. då ska du inte läsa mina texter. I only write the Truth!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP