Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland har djupet i min själ sina nackdelar

Ibland har djupet
i min själ sina nackdelar
Tankarna hotar
att dränka mig
Varför det blev
som det blev
Hade jag
kunnat förhindra
vissa händelser?
Det är lätt att
vara efterklok
Och jag skäms
över min otillräcklighet
Men ingen människa
kan vara felfri
Nej,vi har alla
trampat snett
Ibland plågar
min konstnärssjäl mig
Låter mig inte sova
om nätterna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta