Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 Kor. 13


Det bästa Du kan ha

och det bästa

Du kan

ge:


Kärlek.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-08-16 13:23



Bookmark and Share


    Ragni
Jag uppskattar dina texter, dikter!
2011-08-16

    Sven-Erik Sköld
Julio, ja, faktiskt! Tack för kommentaren! S-E
2011-08-16

  Julio VIP
Faktiskt, men vi väljer andra saker istället
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld