Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Du bär väl flytväst' av catharina edin, inspirerade till den här konstruktiva kritiken (av fängelser)


Kritik på en text (661) - Något litet fängslande








jag har länge misstänkt
att just frånvaron
av flytvästar i fängelser

gör fångarna
så mye mera rymningsbenägna
de längtar inte bara ut

de längtar efter utflykt
och får man inte ens drömma
om en båtsemester

genom att slumra iförd flytväst
ja då är ju drömmen
knappt vatten värd




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 14:07



Bookmark and Share


  Nanna X
en flytväst är väl billigare än en madrass. då kan fångarna sova direkt på golvet och spara pengar åt staten.
2011-08-18

  Nattsuddan
Underbart!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP