Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig kärlek

Klippan sjunger stillhetens sång med sin trygga stämma

Bäcken kastar sig skrattande fram över stenar och grenar

tills den sig stilla med havet förenar

Blomman från det förmultnade trädet

öppnar upp sina färger mot solen i en väldoftande glädje

Naturen glöder av kärlek och sprakar av liv

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-16 22:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet...om naturlig kärlek
2011-08-21

  Emme VIP
Helt underbar!
2011-08-16

  Linda CH VIP
En underbar naturinkännande dikt du målar med vackra ord. Applåder!
2011-08-16

  Ninananonia VIP
Så vackert :) naturligt vackert...
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP