Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halt

Trampar aldrig snett
allt går precis som det ska
hittar alltid rätt
yes, allt jag gör blir bra

Eller...

Minne som en fisk
taktkänsla, vad är det
alltid rädd att få smisk
för att jag inte vet

Hur ska du orka släpa en val
som jag över grunt vatten
Och i vilken satans sal
ska jag få plats om natten

Om jag gillar att rita
skulle du ge mig pennor
trots att jag inte kan hålla en krita
eller visa mig sol när jag inte tål brännor

Jag försöker i alla fall
fast det låter väl illa
Sluta vara så sablans kall
Jag vill krama dig, stå stilla!

Eller du..
simma vidare




Fri vers av MyyM
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM