Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakna för fan så att vi alla kan njuta av verkligheten.


Jag.har.inte.tid.för.trams.

Ärlighet kan också ge smärta.
Men hellre att du har varit DU i det yttersta och varit allt du kan vara och sagt med all ärlighet allt du kan säga här i livet.
Det är bättre än att stänga inne dig själv, dina tankar, allt som gör dig till dig i en bur och se tillbaka i livet.
Du vill skippa tankar som " I should have.." "what if" tro mig..
Du kommer bli så ledsen för den dyrbara tid som du använt så snålt och så oegoistiskt.
Ställ inte in saker, säg inte jag ska, kanske eller vi får se. För du vet inte när du eller någon annan försvinner hastigt från denna dröm världen.

Vakna för fan så att vi alla kan njuta av verkligheten.




Fri vers av selin
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-08-17 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

selin
selin