Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma är min bästa vän

Min Mamma är min bästa vän
Vi samtalar och förstår varandra
Lika känsliga och har lätt till tårar
Jag vet att det kommer att göra ont
den dag hon inte längre finns
Jag försöker ta vara på varje minut
Jag vill inte se tillbaka sedan och ångra något




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 121 gånger
Publicerad 2011-08-17 01:25



Bookmark and Share


  queenia
.. dina ord värmer i mörkret!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta