Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kvardröjande ljus

Sommaren skimrar

i ett kvardröjande ljus

Tranorna packar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-17 11:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, så skön text och bild.
2011-08-26

    ej medlem längre
Fin sensommaruhaiku. Tycker mycket om!


Bokmärker!
2011-08-19

  Eva Langrath VIP
Fint avsked till sommaren
2011-08-18

    ej medlem längre
Vackert avsked till sommaren.
2011-08-17

  anits VIP
Ett mycket vackert avsked till sommaren
2011-08-17

  Linda CH VIP
Dags att säga adjö till sommaren. Vemodigt och vackert!
2011-08-17

  mare VIP
När sommar mot hösten sig vänder, då samlar sig flyttfåglars rad..
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP