Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort vers om den frånvaro av känslor och den tomhet som blir då ens värld blir krossad av någon man litade på.


Betray

Blood in eye
Detected lie
Trust is wisdom you can't find
when silece rules your mind




Fri vers av Jonas Raziel
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-17 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Raziel