Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i en stor lägenhet, varje rum bör ha ett vackert syfte! Själsliga rum och rymder är livsviktiga!


Mångrummaren


Om jag hade många rum skulle jag fylla varenda ett
Med olika saker som är viktiga
Tron på människan
Kärlek till de nära
Möjligheter till alla elever
Vacker konst
Och sist med inte minst
Själslig ro till mänskligheten




Fri vers av Annette E
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-01-05 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette E