Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag. önskar. verkligen.

önskar verkligen
att jag inte brydde mig
men det gör jag

det gör ont i mig
när du ska träffa henne

jag litar på dig
det gör jag
jag känner mig trygg med dig

men det skär i hjärtat
som ett trubbigt rakblad mot min hud
varje gång jag hör dig prata
om henne

jag blir inte arg
bara ledsen

och jag avskyr att jag bryr mig
så mycket
som jag bryr mig

jag är så kär i dig
ibland tror jag
att
jag älskar dig

och jag antar
att allt det här
handlar om rädsla

för att du
inte ska känna
likadant

för mig...




Fri vers av Lovikavante
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-18 12:07



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag känner igen mig så väl...
Hemsk känsla
Att bry sig
Även fast det skadar en
Inombords
Jag hoppas det blir bättre, min vän
Applåd!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lovikavante
Lovikavante