Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att gå vidare i livet och inte låta motgångarna stå i ens väg!


Livet

Det är dags att packa väskan och gå vidare i livet

Måste se till livets goda inte ta de för givet

Det finns människor och platser där ute i världen

Så bege dig ut nu och bara njut av färden



Sätt dig i bilen låt musiken svämma över

Gasen i botten är det enda du behöver

Nedvevade fönster och fläkten som viner

Kör nu ut i livet in mot solen som skiner



Du står vid en hinder, ett vägskäl här i livet

Men ta en titt på kartan, våga ta första klivet

Det finns alltid en utväg, ett svar till en fråga

Du håller ljuset i handen, nu krävs bara en låga




Fri vers av Ulla K
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-18 18:54



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Din text ger mig en härlig känsla av nytt mod och energi inför livets svåra val och hinder!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulla K
Ulla K