Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

För henne var du en poet
Skrev dikter med all sin härlighet
Men det var inte äkta, bara en massa prat
Serverade lögner på ett jävla fat

För henne var det lovord via chatt
Kan tro att hela världen har fått fnatt
Internet känns som en jävla fluga
När jag finns här, men måtte fan ej duga

Jag är på riktigt, jag finns här
Inte på låtsas, som hon nu är
Men hur ska man tävla med en illusion
Det finns bara en chans på en miljon







Fri vers av Ulla K
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulla K
Ulla K